Ravintola Sulo on Vuoden Positiivisin Pohjoiskarjalainen

Pohjois-Karjalan vuoden 2016 positiivisimmaksi on valittu joensuulainen Ravintola Sulo ja sen yrittäjät Mika Hirvonen sekä Ari Lehikoinen. Ravintola Sulo on joensuulainen kahdessa toimipisteessä lounasruokaa tarjoava yritys. Tämän lisäksi Ravintola Sulo tarjoaa myös catering-palveluita.

Ravintola Suloa ehdottaneen mukaan Mika Hirvonen ja Ari Lehikoinen ovat aina yhtä iloisia, asiakaspalveluhenkisiä ja positiivisia huipputyyppejä. Yrittäjät ovat saavuttaneet kovalla työllä sekä omilla loistavilla persoonillaan lyhyessä ajassa suositun lounaspaikan maineen. Pohjois-Karjalan vuoden positiivisimman valitsi kansan ehdotusten joukosta Joensuun Nuorkauppakamari yhteistyökumppaneineen.

Vuoden Positiivisin Pohjoiskarjalainen on Joensuun Nuorkauppakamarin järjestämä kilpailu, jossa etsitään henkilöä, yritystä tai yhteisöä, joka on kuluvan vuoden aikana luonut saavutuksillaan iloisuutta ja valoa ympärilleen. Positiivisin pohjoiskarjalainen valittiin ensimmäisen kerran vuosi sitten, jolloin taksinkuljettaja Markku Mustonen sai tunnustusta positiivisesta toiminnastaan.

Takaisin edelliselle sivulle